Call Back 

Servicii » Mutari locuinte

Mutari Case si Apartamente

Mutari Mobila Cluj Napoca
 

Indiferent ca va mutati la o strada distanta sau in alt oras, de la casa, apartament sau garsoniera, noi suntem la dispozitia dumneavoastra oferindu-va servicii profesionale de mutari locuinte Cluj si solutii simple dar eficiente pentru ca orice mutare, oricat ar parea de complicata, sa decurga fara ca dumneavoastra sa va dati macar seama ca ati trecut prin stresantul proces al unei mutari.

Noi va garantam:

  • Estimare de pret si consultanta gratuita
  • Materiale de impachetat de cea mai buna calitate
  • Personalizarea serviciului de mutare astfel incat sa corespunda cerintelor dumneavoastra
  • Demontarea si remontarea oricarui tip de mobilier
  • Echipa de muncitori profesionista si responsabila
  • Asigurarea bunuruilor dumneavoastra in timpul mutarii

Servicii Complete de Mutari pentru Orice Tip de Locuinta

Firma de mutari Cluj Smart Moving va ofera servicii complete de mutari pentru orice tip de locuinta, consultanta de specialitate si preturi corecte care includ manipularea si transportul mobilei si bunurilor din caminul dvs.

Procesul Mutarii

Mutari Locuinte Cluj NapocaEstimarea pretului este primul pas din procesul unei mutari. Aceasta va fi realizata de catre specialistul nostru ce se va deplasa gratuit la resedinta dumneavoastra pentru a evalua volumul mobilierului si al bunurilor ce urmeaza a fi mutate, etajele de la care vor fi coborate/urcate bunurile si conditiile de acces.
Luand in considerare factorii enumerati mai sus si cerintele dumneavoastra in ceea ce priveste infolierea/impachetarea bunurilor, specialistul nostru va va prezenta oferta de pret si va stabili impreuna cu dumneavoastra toate detaliile mutarii.

Impachetarea

Pentru impachetare echipa noastra se va deplasa la resedinta/sediul dumneavoastra in ziua in care este stabilita mutarea sau, depinzand de volumul bunurilor, cu o zi sau doua inainte pentru impachetarea, infolierea si dezasamblarea pieselor de mobilier ce nu pot fi manipulate altfel decat demontate. Materialele de impachetat pot fi procurate de la noi sau din surse proprii.

Transportul mobilierului si bunurilor

Dupa procesul de impachetare, mobilierul si bunurile vor fi incarcate in camion in vederea transportarii spre noua dvs. locatie. Mobila si toate obiectele voluminoase vor fi bine ancorate si protejate cu carton gofrat si paturi, astfel incat mobilierul si obiectele fragile vor fi transportate in conditii depline de siguranta
Ne asumam responsabilitatea pastrarii mobilei si al obiectelor dumneavoastra intacte, fara deteriorari, pe toata durata transportului si al manipularii !

Despachetarea si Reasamblarea

Sfarsitul operatiunii de mutare consta in asamblarea mobilierului si asezarea lui pe pozitii, precum si impartirea cutiilor si obiectelor in camerele specificate de dumneavoastra.Mutare Apartament Cluj