Cartile in procesul de mutare

 Postat la data de: 2/8/2016
Pe parcursul vietii adunam diverse lucruri, fie obiecte de colectie, fie pur si simplu lucruri dragi, pentru care am facut eforturi sa le achizitionam sau altele pe care le-am primit si au o anumita valoare sentimentala.
Cartile fac si ele parte din categoria lucrurilor de valoare, le cumparam sau le primim, le citim, apoi le asezam in biblioteca cu grija.

In procesul de mutare, trebuie acordata o mare atentie acestora, pentru ca iti doresti ca acestea sa ajunga in cea mai buna Ambalarea Cartilor in Cutiistare in noua ta casa. Cartile se ambaleaza in cutii, in functie de marime si pe categorii, dar niciodata cu cotorul in sus, pentru a evita deteriorarea. Dupa aseazarea cartilor in cutii, in cazul in care raman spatii libere, umpelti-le cu ghemotoace de hartie sau chiar prosoape care vor face cartile sa stea nemiscate pe timpul transportului.

Cutiile cu carti se marcheaza cu un semn distinctiv, pentru ca atat tu cat si firma de mutari cu care vei alege sa efectuezi transportul bunurilor, sa stie ca acestea au un anumit regim. Cutiile trebuie intarite cu banda adeziva rezistenta, pentru a evita deschiderea sau ruperea acestora pe timpul manipularii sau transportului.

Echipa de mutari va fi sti exact unde sa aseze aceste cutii in masina cu care vor fi transportate bunurile dar si cu ce tip de incarcatura sa le combine.

Daca locuinta unde urmeaza sa te muti are deja o biblioteca, recomandam depozitarea cutiilor cu carti in zona bibliotecii, pentru a fi evita manipularea cutiilor dintr-un loc in altul. In situatiile in care se intentioneaza pastrarea cartilor in cutii pe o perioada mai lunga, recomandam ca depozitarea lor sa fie facuta in spatii ferite de umezeala, mucegai sau caldura excesiva, factori ce duc la deteriorarea lor.