Motive sa apelezi la o firma de mutari

 Postat la data de: 8/2/2017
Luarea deciziei unei mutari poate fi de cele mai multe ori un proces anevoios si stresant. Pe parcursul vietii adunam diverse lucruri mai mult sau mai putin folositoare, pe care le depozitam in speranta ca odata le va veni randul spre a fi folosite.

Atunci cand se impune schimbarea locuintei, gandul mutarii poate crea ingrijorare, nopti nedormite si chiar stres.  Ambalarea, manipularea si transportul bunurilor si mobilei sunt parte integranta a planului de mutare, care,  daca nu este corect intocmit, poate aduce mari batai de cap, distrugeri sau chiar pierderi ale bunurilor.

Mobilizarea unor persoane care sa te ajute la mutat este si ea destul  greoaie. Pentru procesul de mutare, ai nevoie sa gasesti in acelasi timp persoane disponibile sa te ajute, dar care sa  pe care sa te poti baza ca iti vor transporta lucrurile in siguranta.

Desi bine intentionati, prietenii iti pot sari in ajutor atunci cand te muti, insa, de cele mai multe ori, lipsa experientei isi spune cuvantul, provocand deteriorari mobilierului sau bunurilor in timpul manipularii sau transportului. O alta problema o constituie transportul, care, de cele mai multe e efectuat cu masini personale sau imprumutate.

Daca tii mult la tot ce ai adunat pana acum, lasa prietenii sa iti ramana prieteni si apeleaza la o firma de mutari.

De ce ai face asta? Iata cateva motive ca sa te convingi:

1. Experienta si timp

Chiar daca ai sansa sa strangi o mica echipa care sa te ajute la adunatul lucrurilor si la transportarea acestora, sunt multe sanse sa pierzi mult timp, facand si schimband planuri, lucrand “dupa ureche”, din experienta mai mult au mai putina a acestora.

Gratie experientei pe care o are in domeniu, o firma de mutari te poate ajuta sa economisesti timpul atat de pretios pentru tine.  Odata contactata, firma mutari va prelua toate cerintele si va concepe pe baza detaliilor primite din partea clientului, dar si a celor constatatela fata locului, un plan de mutari, astfel incat vei cunoaste pe tot parcursul procesului stadiul in care se afla mutarea.

2. Materiale de ambalat

Pe langa manipularea mobilei si bunurilor, firmele de mutari iti pun la dispozitie chiar si materiale de ambalat: cutii, folii, banda adeziva si tot ce ai nevoie pentru o mutare organizata.

3. Manevrarea bunurilor in siguranta

Odata ambalate, mobila si bunurile vor fi astfel grupate incat sa fie respectat planul de mutare. Din activitatea sa zilnica, echipa de mutari va sti cum sa manevreze obiectele de mobilier si bunurile, astfel incat aceastea sa ajunga in siguranta in noua locatie.

Pentru ca un proces de mutare presupune efort fizic considerabil, firmele specializate in mutari dispun de echipe formate din oameni in putere, instruiti si cu experienta in mutari diverse. Acestia dispun insa si de echipamente speciale de manipulare a bunurilor, care fac ca procesul sa decurga rapid si in siguranta.

4. Asigurare pe parcursul mutarii

Ajunse la locul de incarcare, obiectele de mobilier si cutiile vor fi pozitionate in camion si ancorate corespunzator, astfel incat pe timpul transportului sa nu apara deteriorari ale acestora.  Firmele de mutari detine logistica necesara pentru astfel de operatiuni, indiferent de volumul lor.  

Pentru a fi sigur ca toate lucrurile vor ajunge  intregi la destinatie, la firma de mutari Cluj Smart Moving iti ofera asigurare pentru bunurile transportate.

5. Depozitare temporara

Mobila sau bunurile pot fi depozitate temporar in depozitul propriu Smart Moving. Acestea pot ramane in siguranta, in spatii curate si special amenajate pe perioada renovarii noii locatii sau a altor motive, dupa caz.
 
Deci, sa recapitulam: organizare, experienta, dotari, asigurare, transport, depozitare si lista ar mai putea continua. Mai multe detalii gasesti in recenziile si recomandarile primite din partea clientilor.

Cu Smart Moving te muti in siguranta si iti pastrezi relatiile cu prietenii in siguranta.
Contacteaza firma mutari Cluj si convinge-te!