Mutarea firmei intre decizii si aspecte

 Postat la data de: 17/1/2017
Printre deciziile importante in ceea ce priveste activitatea unei companii, mutarea sediului constituie un motiv caruia ii trebuie acordat o atentie deosebita, inca de la inceput.
Luata ca urmare a unui buget redus sau, dimpotriva, din dorinta de a functiona intr-o locatie moderna si spatioasa, indiferent de marimea firmei, va fi necesara implicarea unor resurse importante legate de personal, logistica, timp si buget.

Odata decisa noua locatie, trebuie stabilite toate demersurile legale necesare pentru ca firma sa functioneze in legalitate.

Aspecte importante inainte si dupa mutari firme

Mutarea firmei nu inseamna doar mutarea mobilierului si a echipamentelor ci a intregului business, motiv pentru care  se vor avea in vedere urmatoarele aspecte:   
  • desemnarea unei persoane pentru a cauta o firma de mutari cu experienta, cu recomandari si recenzii favorabile;
  • alocarea unui timp de intalnire pentru discutii cu firma care va efectua mutarea sau relocarea firmei;
  • stabilirea unui plan de actiune de comun acord cu firma de mutari;
  • organizarea tuturor departamentelor de lucru pentru o mobilizare uniforma in ceea ce priveste strangerea, impachetarea si despachetarea bunurilor si echipamentelor ce trebuie a fi mutate, pentru realuarea cat mai rapida a activitatii in noua locatie;
  • anuntarea schimbarii sediului catre toti clientii si furnizorii activi, prin comunicari transmise in scris sau verbal, dupa caz.
  • mediul online este foarte important pentru orice companie, de aceea nu uita sa iti actualizezi adresa din Compania mea pe Google pentru a te asigura ca vei fi vizitat de clienti in noua locație.