Rolul foliei in procesul de mutare

 Postat la data de: 13/6/2018
Experienta in mutari ne-a invatat ca nu doar timpul de executie conteaza ci si grija la detalii in transportul si manipularea bunurilor dvs.

Ambalarea - operatiune de atentie si indemanare

Un rol important, in procesul de mutare, il are pregatirea tuturor obiectelor ce urmeaza a fi transportate intr-o noua locatie. Ambalarea in vederea protectiei este o operatiune care necesita foarte multa atentie si indemanare, fie ca ne referim la mobilier, suveniruri, obiecte decorative, electrocasnice mari si mici sau candelabre.
Pentru a proteja cu grija fiecare articol ce va fi suspus mutarii, operatiunea de impachetare poate fi efectuata in materiale diverse: cutii de carton de diverse dimensiuni, paturi speciale si folii stretch sau cu bule.

Cutiile de carton si paturile sunt elementele clasice, frecvent intalnite intr-un process de mutare, avand rol de ambalare, protectie sau transport.

Folia stretchAmbalare folie stretch

Folia stretch a castigat tot mai mult teren, gratie proprietatilor pe care aceasta le are.
Aparent delicata, folia stretch s-a dovedit a fi un ajutor de nadejde in timpul manipularii, transportului si depozitarii bunurilor si obiectelor de mobilier, recomandata fiind pentru protectia produselor impotriva umiditatii, a prafului si murdariei.

Caracterizata printr-o buna rezistenta dar si printr-un coeficient de intindere garantat, folia extensibila stretch este ideala pentru protectia si securizarea produselor in timpul transportului. 
In procesele noastre de mutari, utilizam folia atat in ambalarea individuala cat si grupata a obiectelor.

Proprietatile foliei stretch

Folia stretch dispune de proprietati mecanice speciale (printre care cele cu privire la rezistenta la intindere, rupere si la perforare), fiind adecvata pentru procese solicitante de transport, manipulare si depozitare.
Gratie proprietatii de intindere, aceasta se muleaza ferm pe produs luand forma articolelor ambalate, asigurand protectia la murdarire si la umiditate. Partea exterioara neteda impiedica lipirea si astfel asigura o manevrare fara probleme a pachetelor invelite in folie stretch.

Folia cu bule de aerAmbalare folie cu bule

O alta varianta de folie folosita in mutari este folia cu bule de aer. Aceasta este rezistenta, foarte usoara si protejeaza in bune conditii obiectele care se impacheteaza in acest tip de folie. Bule protejeaza obiectele ambalate ca o perna de aer impotriva vibratiilor si loviturilor. In plus, folia cu bule are si proprietati termoizolante, asigurand o mai buna protectie pe timpul mutarii, indiferent de sezon.
 
Firma de mutari Cluj Smartmoving va ofera servicii  complete de mutari locuinte si relocari sedii de firma, asigurand la cerere si materiale de ambalat necesare.

Pentru experiente placute in mutari, contacteaza Smartmoving!