Clujul in topul economic national

 Postat la data de: 1/5/2017
In cadrul unei analize interne care a cuprins sase mari orase din Romania: Cluj, Brasov, Constanta, Iasi, Sibiu si Timisoara, s-a stabilit ca cea de-a doua pozitie in top ii revine Clujului.  

Potrivit unei pareri exprimate de Banca Mondiala, Clujul este superior Timisoarei si in ce priveste indicele de dezvoltare umana, care cuprinde:
-    Capitalul uman (stocul educational de la nivel local),
-    Capitalul de sanatate (speranta de viata la nastere),
-    Capitalul vital (varsta medie a populatiei de 18 ani sau peste)
-    Capitalul material (care include suprafata locuibila, consumul de gaze si numarul de automobile).

Situat pe locul al doilea in Romania ca potential de polarizare economica, Cluj Napoca este un oras privilegiat ca asezare geografica, multe dintre afacerile de anvergura nationala desfasurandu-se in acest oras.
Aspectul general al orasului, emulatia culturala si stiintifica, potentialul turistic, migratia fortei munca dinspre judetele limitrofe spre judetul Cluj, in principal prin captarea absolventilor de la institutiile de invatamant superior de catre economia clujeana, mediul de afaceri dinamic, rata de ocupare a fortei de munca si rata scazuta a somajului constituie principalele atuuri pe care le detine Clujul, din punct de vedere economic.
 
Cu o economie formata din cca. 27 de mii de companii, in orasul de pe Somes si-au stabilit centrul de activitate institutii care asigura dezvoltarea economica a orasului si a intregii regiuni, precum Camera de Comert, Industrie si Agricultura, Centrul de afaceri Transilvania, care ofera firmelor posibilitatea de a investi in Cluj-Napoca si de a gasi noi parteneri.
 
Intr-un astfel de oras cu potential economic ridicat, provocarile unei firme de mutari sunt pe masura.
Companiile sunt mereu in cautarea unui spatiu adecvat desfasurarii in conditii cat mai bune a activitatilor lor specifice. Odata gasit spatiul dorit, procesul de relocare in Cluj poate incepe, avand la baza un plan dinainte stabilit, iar cand operativitatea mutarii se incadreaza in parametrii optimi de timp si calitate, recomandarile primite din partea clientilor incep sa curga.
 
Numarul mare de mutari in Cluj inregistrat in ultimii ani, datorat migratiei fortei de munca in orasul de pe Somes, a facut ca paleta noastra de servicii in mutari locuinte sa fie cat mai variata, oferind astfel servicii personalizate, in functie de complexitatea si tipul operatiunilor pe care le presupune fiecare mutare: transport mobilier, manipulare bunuri, ambalare si asezare pe pozitii, depozitare temporara s.a.
 
Gama variata de servicii de mutari si relocari oferite, rapiditatea operatiunilor si gradul sporit de siguranta au facut ca Smartmoving sa fie un cunoscut partener pe piata de profil nu doar locala ci si regionala. Firmele din Transilvania au gasit in firma de mutari clujeana un partener de incredere, fie ca este vorba de relocarea unui sediu la nivel national sau international.

Smartmoving – creeaza parteneriate sigure si durabile!